Flyttstädning i Stockholm

Underlätta din flytt och få mer tid över till annat genom att anlita professionell flyttstädning i Stockholm. Här finns gott om pålitliga städ- och flyttföretag som kan hjälpa dig med det som behövs. Många väljer att utföra hela flytten själva men överlåter flyttstädningen till någon annan. Andra behöver snarare hjälp med packningen och själva transporten. Vad du än kan behöva hjälp med finns det garanterat flertalet erfarna företag som kan hjälpa till, en bra början är besöka stockholmflyttstädning.nu

En flyttstädning i Stockholm innebär en städning med mycket höga krav. När du överlåter din gamla bostad till nya hyresgäster behöver allt se skinande rent ut. Detta är särskilt viktigt för dig som flyttar ut ur en hyresrätt. Förutom själva städningen måste även vissa saker eventuellt repareras och återställas. Kanske har du satt upp mycket hyllor eller tavlor som resulterat i ett onormalt slitage på väggarna? Detta måste i så fall spacklas och målas innan nästa person flyttar in. Samma sak gäller för sprickor i kaklet, handfatet eller repor på golvet som exempelvis orsakats av husdjur.

Vilka krav finns?

Flyttstädningen innefattar en rad olika punkter. Det är allt från vanlig städning som exempelvis golvrengöring till att rengöra vitvaror, ugn samt tömma golvbrunnar. Därtill är det naturligtvis en hel del saker som måste förberedas innan flyttstädningen kan ta vid. Alla ”lösa” möbler ska helst tas bort och givetvis alla ägodelar. Det är därför flyttstädningen är den sista pusselbiten i spelet. Om du själv vet med dig att du kommer ha alldeles för många saker att ta itu med under flytten är det bra att boka in ett flyttföretag redan nu. Många av de bättre firmorna i Stockholm bokas upp tidigt och under lång tid. Med andra ord gäller det att vara ute i så god tid som möjligt.

Några av städmomenten du kan hitta på de flesta checklistor är:

  • Borttagning av spikar, krokar och liknande
  • Fönsterputsning (kolla att detta ingår, det är inte alltid det gör det)
  • Elementrengöring
  • Dammsugning samt våttorkning av alla golv
  • Avtorkning av kakel
  • Tömning av golvbrunnar
  • Damning av lister, väggkontakter, knappar och handtag

Som sagt kan checklistorna skilja sig lite mellan de olika städföretagen men dessa är några av momenten som förväntas.

Flyttstädning i Stockholm