När man är med i ett lag så är det vanligt att alla hjälps åt för att samla in pengar så att ni har pengar för att täcka kostnader för material, resor och annat som kostar pengar inom lagsport. Genom att sälja produkter som är populära på platser där folk samlas kommer ni att samla in massor av pengar till laget.

Många som varit med i ett lag vet hur tröttsamt det är att försöka sälja produkter som ingen vill köpa. Man traskar runt i regnslasket och försöker kränga mums mums eller illasittande strumpor och vissa av grannarna köper för att vara snälla, men det känns inte så bra. Tänk att ni i laget istället kan sälja produkter som är populära och som grannar, släkt och vänner faktiskt vill köpa. Ni kanske till och med lyckas sälja till främlingar som vill köpa av er eftersom ni säljer saker som de vill ha. Kirrat och klart erbjuder laget eller klassen att sälja ljus. Det handlar om doftljus och herrgårdsljus, två produkter som är mycket populära och lättsålda. Ni i laget får 50 procent av det nu tjänar in och pengarna kommer snabbt att växa när alla i laget hjälps åt att sälja.

Sälj på platser där folk samlas

När ni i laget planerar er försäljningsstrategi bör ni fundera på om det finns platser eller tillfällen som samlar mycket folk i er kommun. Kanske har ni någon marknad eller något event som samlar mycket folk på helgerna? Ni kan ju självklart stå och sälja ljusen i samband med era matcher då det säkert kommer mycket folk för att titta på. Men försök även att tänka på andra tillfällen. Kanske har några a era föräldrar arbetsplatser som passar sig för försäljning? Kanske ska det hållas en golftävling eller en motorcykelträff i er kommun? Tänk utanför boxen så är jag säker på att ni hittar massor av tillfällen då ni kan sälja ljus och samla in massor av pengar till laget. Ni bör ju även köra den mer klassiska försäljningen genom att knacka dörr bland grannarna eller varför inte stå utanför ICA en fredagseftermiddag när alla är på gott humör och vill köpa ett ljus till helgmyset.

Läs mer om hur du kan tjäna pengar till laget.

Kirratochklart.se – tjäna pengar till laget