Kvalitetsflytt är en större flyttfirma som är verksam i Malmö. Så här presenterar företaget verksamheten på kvalitetsflytt.se.

”Allomfattande tjänster”

En konkurrensfördel, som Kvalitetsflytt är noga med att lyfta fram, är dess stora utbud av tjänster. Det är även en av de punkter som skiljer företaget från många andra flytt- och städföretag i Malmö. Företaget har som mål att kunna erbjuda ”allomfattande tjänster” till privatpersoner och företag som behöver hjälp vid en flytt. Kunderna ska kunna kontakta denna flyttfirma för att få en helhetslösning från planering och packning till uppackning och montering.

  • Packhjälp – Bokas främst av företag men även privatpersoner som vill underlätta flytten
  • Demontering – Hyllor, skrivbord, byråer… Företaget monterar ner det som ska flyttas
  • Flytt & Transport – Den tjänst som primärt förknippas med en flyttfirma
  • Montering – När allt är på plats kan erfaren personal skruva ihop möbler m.m.
  • Magasinering – När allt inte får plats – eller under en period mellan två boenden
  • Flyttstädning – Få städningen utförd och lägg fokus på nya boendet

Kostnadsfri besiktning inför offert och arbete

Kvalitetsflytt anser att varje flytt är unik. Därmed går det inte heller att sätta ett pris utan att ha sett förutsättningarna. Efter kontakt med företaget bokas en tid in då de kommer till bostaden (i Malmö eller andra städer där de har verksamhet) för att se på vad som ska flyttas, förutsättningar i bostaden och vilka tjänster som önskas bokas. Detta sker kostnadsfritt och innebär att företaget kan ge en offert och planera det eventuella kommande arbetet.

Specialister på tunga lyft

Så kallade ”tunga lyft” bör enbart ske av utbildad personal som har specialkompetens och rätt utrustning. Det kan exempelvis gälla lyft av ett större piano, möbel eller kassaskåp. En del kunder väljer att genomföra sin flytt själv men bokar hjälp med de tyngre lyften från en flyttfirma med just den kompetensen. På detta sätt kan kunden hålla nere den totala kostnaden för flytten.

Bara en flyttfirma – av många i Malmö

Kvalitetsflytt är enbart en av många flyttfirmor i Malmö. Många mindre företag erbjuder enbart flytt- eller städhjälp men det finns även större företag som erbjuder helhetslösningar. Som kund är det alltid viktigt att kontakta flera företag för att be om offert inför en större flytt. Undersökningar visar att det är stor skillnad i pris!

Fakta om Kvalitetsflytt – En flyttfirma i Malmö